Selv Kirkens Nødhjelp setter foten ned


På demonstrasjonen ved Den blå steinen i Bergen i dag, tok selv Kirkens Nødhjelp til orde for å boikotte Israel økonomisk.

Mange hundre mennesker hadde tatt turen for å demonstrere mot Israel i Bergen.

Talsmann fra Kirkens Nødhjelp, Gunnar Kartveit , sa klart i fra at organisasjonen ikke bare ville ha økonomisk boikott av Israel, men også trekke økonomiske investeringer i form av fond.
– De tre nordmennene som var med på nødhjelpbåten, forteller at de fikk uverdig behandling av hatefulle israelske soldater. Palestinerne fikk enda verre behandling enn dem. Når det er sånn, kan bønn alene virke som en verdensflukt. Men jeg kan ihvertfall bevitne at det gjør noe med folk i sorg som ber. Det hjelper, sa Kartveit.

Folket på Gaza må få hjelpen de trenger
Det tredje og kanskje viktigste oppfordringen han kom med, var at man gjennom intensivering av press på Israel, fikk fjernet blokaden av Gaza. Dette var noe både LO, Palestinaforeningen, DNA, De Grønne, Palestinakomiteen og SV stilte seg bak.

Torstein Dahle fra Rødt har kjempet palestinernes sak i en årrekke, og fikk rungende applaus da han holdt appell. I hjørnet til høyre sitter musiker Dr. Larsen.

Sterk appell fra Torstein Dahle
Men det var Torstein Dahle fra Rødt som fikk mest liv i de fremmøtte. Sa var han også sjelden oppgitt:
– Vi står alle her i dag fordi vi føler både sinne og sorg, og nå krever vi handling!
Han forklarte også de fremmøtte hvor sterkt han hadde reagert på NRK sin vinkling av saken før på dagen, da de hadde valgt å intervjue en israelsk-norsk kvinne som støttet Benjamin Netanyahu og hans aggressive politikk i Midt-Østen.
Torstein Dahle stilte seg undrende til hvorfor ikke NRK eller andre riksmedia har snakket med norsk-israelere som er sjokkerte over sitt fedreland, ettersom det finnes rikelig av dem å velge mellom.

Råtten apartheid-politikk
– Benjamin Netanyahu og Israel driver en råtten apartheidpolitikk, og gjør ikke annet enn å spre terror på Gaza! NRK valgte å stille seg fullt og helt bak terrorstaten ved å spre deres budskap på tv-skjermene i dag.
Han ga til slutt en tydelig beskjed om at kampen om å frigjøre Gaza ikke var over, og understrekte at det skulle man fint klare uten å være anti-semittistisk.

Ahmed Subhi Abu-Geeda fra Palestinakomiteen klargjorde at frigjøringskampen på ingen måte er over.

Kamprop
Ahmed Subhi Abu-Geeda fra Palestinakomiteen hadde forståelig nok ikke så mye positivt å si om siste ukens hendelser.
– Israel er en barbarisk, sionistisk, imperialistisk stat, og nå har verden sett deres sanne ansikt. De vil med deres metoder ikke hindre palestinere fra å fortsette å kjempe mot okkupasjon! tordnet Abu-Geeda.
Da han var ferdig å snakke, kvitterte folkemengden med å rope taktfast «Boikott Israel!» mange ganger.

Selv buekorpsene stilnet
Midt i alvoret, dukket det opp et høylydt buekorps. Skuespiller og politiker Yngve Sæterås som leste dikt av Erik Bye, foreslo at folk fikk ta trommingen fra buekorpsene som bakgrunnsffekt til det alvorlige budskapet han fremførte. Men selv buekorpsene stilnet da de skjønte hva det handlet om. Etterpå ble det forklart at Sydnæs Bataljon fylte 147 år i dag, og Sæterås som selv hadde trommet i samme korpset som liten gutt, passet på å gratulere dem med dagen.

Sydnæs Bataljon fylte 147 år, men lot trommene stilne da de skjønte hva demonstrasjonen handlet om.

Det gjorde inntrykk å være til stede når en så sterk, bergensk tradisjon lot seg målbinde, fordi det rett og slett var upassene å ikke vise hensyn. Samtidig hadde de noe til felles med fredsaktivistene på Freedom Flotilla; de fremfører en symbolsk og sterk handling uten våpen. Og likevel kan man på den måten vinne.

Annlaug Børsheim sang noen stemningsfulle låter fra hennes siste album «November» under demonstrasjonen.

Beatlesbandet som spilte på Scruffy Murphy i helgen, viste tydelig hva de mente om Israel. Vokalist Helge Haugland spilte med palestinaskjerf på gitaren sin. I front ser vi Arild Seim.

Reklame

27 kommentar to “Selv Kirkens Nødhjelp setter foten ned”

 1. Magne Says:

  Hendelsesforløp:
  En gruppe aktivister prøver å bryte en blokkade som er helt essensiell i Israels forsvarspolitikk, får flere advarsler om å snu, men velger likevel å trosse advarslene. Skipet blir bordet av soldater som kun var bevæpnet med paintballgevær og gummikuler (til å begynne med). Soldatene blir angrepet av helt ville demonstranter (regner med du har fulgt med på noen av videoene som har blitt lagt ut på diverse nettaviser i det siste?) som banker dem opp, slår dem med jernstenger osv. Først DA, når det gjelder å beskytte sitt eget liv, griper de etter våpen med skarp ammunisjon – og forsvarer seg mot gale opprørere som forsøker å ta livet av dem. Dette førte til, som kjent, at 9 aktivister døde.

  Likevel presterer du å støtte slik folk? Jeg blir helt oppgitt over å se norske politikere (og amatørbloggere) opptre på denne måten.

  • annakathrine Says:

   Vel, når selv jøder i Europa går sammen og sender avgårde et nytt nødhjelpskip, så tror jeg faktisk at jeg har skjønt mer enn de som er uenige med meg. Dessuten er skildringen din veldig demoniserende når det kommer til aktivistene, og bærer tydelig preg av at du ikke klarer å være upartisk. Kanskje du ikke er så begeistret for muslimer? Er det der skoen egentlig trykker?

   • Magne Says:

    Nå svarer du ikke på det jeg skriver, men noe helt annet. Jeg er helt enig at det bør komme nødhjelp til Gaza, noe helt annet er det når en gjeng opprørere kommer for å skape bråk og spetakkel. De burde respektere at Israel er et land i krig med flust i fiender rundt seg og at blokaden er nødvendig for landets sikkerhet.

    Israel slipper forøvrig enorme mengder nødhjelp til Gaza allerede.

   • larsn00b Says:

    Det skal sies at både Israel og Egypt har tilbudt å la båten komme inn i havn hos dem, slik at de kan frakte varene videre til Palestina. Israel sender ofte forsyninger av mat og klær til sivilie i Palestina. Det er helt klart at Israel gjorde rett i å avlive 9 mentalt forstyrrede mennsker som i selvforsvar. Jeg har glenset litt på siden din, din blogg, og vil bare si at du vil aldri kommet noe steds vei med Torstein Dahle, Sv eller noen annen statspolitikere, på noen som helst måte – eneste som kan redde et godt samkvem er respekten for inidividets ukrenkelighet i dets valg av liv, væremåte eller valg – slikt finner du aldri i sosialisme, demokrati; endog ikke i liberalisme.

    Mvh
    lars

   • annakathrine Says:

    Israel har ikke sendt nødhjelp til Palestina ofte, dette er så feil som det går an. Og ettersom du og jeg er såpass uenige om hva som kvalifiserer til mentalt forstyrret, så er det ikke det minste rart at vi ikke er enige politisk heller.

   • skyggen Says:

    annakathrine sier juni 10, 2010 at 2:19 pm: «Israel har ikke sendt nødhjelp til Palestina ofte, dette er så feil som det går an. »

    Det stemmer ikke med denne fremstillingen:
    http://www.mfa.gov.il/MFA/Government/Communiques/2009/Increased_humanitarian_aid_Gaza_after_IDF_operation_Jan_2009.htm

    Og til de som måtte tro dette er løgn: Hvordan kan over en million mennesker på Gazastripen kan overleve lenge uten eller med bare små legale forsyninger utenfra og tilførsel ved smugling i underjordiske tunneller? Hva tror du Gazastipen har av selvbergingsevne og leveringskapasitet ved smugling etter all den volden som har vært der?

    annakathrine sier juni 6, 2010 at 11:59 am : «Vel, når selv jøder i Europa går sammen og sender avgårde et nytt nødhjelpskip»

    Helt utmerket handling om det ikke er et ledd i bistand til Hamas, men til befolkningen på Gazastripen. De som har trodd at målet med skipskonvoien dreier seg om å få varer inn på Gaza eller ikke, tar feil.

    Blokkaden har gått ut på at ingen får ta varer inn sjøveien til Gaza. Varene må til lands, kontrolleres og kjøres inn bilveien til Gaza. Hamas ville ha vekk blokkaden for å unngå Israels kontroller og skyldte på at de ikke fikk inn nok varer.

    Sannheten var at Israel ikke godtar alt som kommer inn: «aktivister»/bidragsytere til terror, våpen, eksplosiver, ammunisjon og annet egnet til terrorangrep. Til gjenoppbyggingen trenger også Gaza rør og sement. Det har blitt stoppet fordi rør ble brukt til å lage raketter av; sement ble brukt til å forsterke smuglingstunneller og bygge rakettplattformer. Hamas har vært så galne at de har revet opp kloakkrør for å få tak i rør de kunne bygge raketter av!

    Det hadde ikke vært nødvendig å ta med flere hundre mennesker i skipene som skulle til Gaza med forsyninger. Distribusjonen av varer klarer folk i Gaza utmerket godt ta seg av selv. Altså måtte Israel ha ansett det veldig store antallet folk ombord skipene som Hamas-«aktivister».

 2. nei til terror Says:

  Blokaden må støttes.

  Å få våpen inn i Gaza vil øke terroren og sette uskyldige menneskeliv i fare. Blod vil flyte.

  Gaza-araberne må kvitte seg med Hamas, først da vil det være mulig å skape en varig fred!

  Å boikotte Israel er å gi indirekte støtte til Hamas.

  I dag hadde jeg nydelige israelske nypoteter til middag. Jeg skal spise så mye poteter jeg bare greier så lenge de er merket med opprinnelsesland Israel.

  Og jeg skal bestille en israelsk Keffiyeh og bruke den så ofte jeg kan.

  Fordi jeg bryr meg om alle barn, både israelske og barna på Gaza-stripen!

  • annakathrine Says:

   Hvorfor skal vi være premissleverandør ovenfor folket på Gaza? Det er ikke spesielt demokratisk å nekte et land å ha det styret de selv stemmer frem…

   • nei til terror Says:

    Hamas vant valget ved å skremme sivilbefolkningen.

    Jeg har med egne ører hørt fra folk som flyktet fra Gaza … vi torde ikke bo der lenger… familien eide en butikk der det ble solgt alkohol … vi torde ikke stoppe alkoholsalget …altså gi opp kontakten med vestlige sekulære hjelpeorganisasjoner … og vi torde ikke fortsette å selge alkohol … Hamas truet de på livet om alkoholsalget fortsatte … vel … de flyktet.

    Alkoholsalg er ett eksempel, det er mange forskjellige vestlige varer og vestlige verdier som Hamas bekjempet.

    Det hersker tvil om hvorvidt Hamas ville vunnet valget, om de ikke tok i bruk terror overfor velgerne. Hitler greide også å bli demokratisk valgt. Også i mellomkrigstidens Tyskland ble terror og vold brukt mot sivile borgere for å fremme støtten.

    Jeg synes du burde ta deg en tur for å se selv. Jeg har snakket med mange som har flyktet fra Gaza. Det ble plutselig mange mange flere flyktninger etter at Hamas overtok.

    Det er lov for oss alle å tenke selv.

  • annakathrine Says:

   Andre som analyserte valget, har en helt annen oppfatning enn deg. Hamas vant frem fordi folket var lei av israelske overgrep, og ønsket et parti som predikerte «hardt mot hardt». Israel har med sin politikk sørget for en virkelig god yngleplass for terrorister og fanatikere. Med større åpenhet og dialog, ville disse ekstremistene miste tilhørerskare av seg selv.

 3. Ali Mahmud Says:

  Helt enig med deg Magne. Det er ikke snakk om å ta en side i denne konflikten men å tenke litt selv.

  Som jeg sa før hvorfor stiller ikke Anna Kathrine og andre SV’er kristiske spørsmål?

  – Hvorfor ble ingen andre på andre båtene drept? Det var jo 5 båte til.
  – Hvis israel hadde som mål å drepe aktivister hvorfor ble ingen flere drept? Lite båt og så mange mennesker…
  – Igjen hva skal man med 600 menesker?

 4. annakathrine Says:

  Nå sender selv jødiske organisasjoner nødhjelpskip:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3681153.ece

  «– Båten vår er liten, så våre donasjoner kan bare bli symbolske. Men vårt mål er å gjøre slutt på okkuperingen av Gaza, denne illegale og kollektive straffen av en hel befolkning, skriver Europeiske Jøder for Rettferdig Fred (EJJP), tyske Jüdische Stimme (Jødiske stemme for en rettferdig fred i Midtøsten) og den engelske organisasjonen Jøder for Rettferdighet for Palestinere. »

  I rest my case.

 5. nei til terror Says:

  Vel, europeiske jøder vil garantert ikke bli rammet av kassam-raketter fra Gaza, vil de vel?

  Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv.

 6. nei til terror Says:

  Er du klar over hvilket Israel-hat du er med og pisker opp …?

  Har du tenkt på at europeiske jøder kanskje føler seg både presset og truet til å støtte Israel-kritikken…??

  Europeiske jøder har tross alt dårlige erfaringer … derom hersker det ingen tvil.

  Jeg appellerer til din samvittighet, vi er tross alt bare mennesker, det gjelder alle, enten vi er nordmenn, europeere, jøder eller arabere.

  Hvorfor er det slik at noen få av oss ikke skal ha rett til å forsvare oss…??

  • annakathrine Says:

   Mine meninger har overhodet ikke noe med antisemittisme å gjøre! Jeg har faktisk like lite til overs for både jødisk og muslimsk religion, og mener veldig bestemt at det er lite som har ødelagt så mye i verden som nettopp religioner.

   Det jeg først og fremst reagerer på er den bent frem jævlige behandlingen som befolkningen på Gaza har blitt utsatt for. Skal det være greit at alle palestinere skal lide fordi en brøkdel av deres befolkning er terrorister?

   Til slutt et enkelt regnestykke:
   For hver israeler som dør, så må 10 palestinere bøte med livet.

   Hvem var det du sa skulle ha rett til å forsvare seg? De som allerede dreper flest? Dette er ulogisk. Du hadde fått stryk på eksamen i logikk.

 7. nei til terror Says:

  Det er ikke slik at den part som lider flest tap automatisk har rett.

  Viet Cong «fant opp» en medie-strategi som førte til at de vant Vietnamkrigen. De «ofret» sivile for å demonisere USA i vestlig presse.

  Vestlig presse informerte aldri om overgrepene Viet Cong utsatte sør-vietnameserne for.

  Tapene i den vietnamesiske «borgerkrigen», altså der nord og sør kjempet mot hverandre, er mye høyere enn i striden mot USA.

  Og sør-vietnamesisk sivilbefolkning var mye reddere Viet Cong enn de var redd for amerikanske styrker. Alså, terroren og frykten var sterkere for Viet Cong, fordi Viet Cong var mye mer brutal og nådeløs overfor sivile i sør.

  Det samme er tilfelle med Hamas. Etter muren er langt flere Gaza-arabere drept i indre strid med Hamas, vold og terror er brutale undertrykkelsesvåpen. Muren beskytter både Gaza-araberne og Israel, det blir færre åpne krigs- og terrorhandlinger.

  Jeg mener at Hamas/araberne misbruker barn, at for disse uhyrene er det slik at et dødt barn, hvis de kan peke på Israel eller Israeli Defence Forces – IDF som barnemordere og demoniske beist , har det døde barnet en STØRRE PR-VERDI I VESTLIG PRESSE OG OPINION, enn om barnet hadde vært lykkelig lekende og i live.

  Dessverre.

  Jeg greier ikke å ha forståelse for en part som misbruker barn så grusomt!!

  Jeg synes alle burde vise sin avsky overfor slikt barne-misbruk!! Barn må slippe å være terror-våpen for Hamas!!

 8. annakathrine Says:

  Israel har også brukt barn i krigen – som skjold mot Hamas. Tror ikke noe som helst på at krigen er så sort hvit som du skal ha det til.

 9. nei til terror Says:

  Nei, du må selv avgjøre hvem du vil støtte.

  Men du kan ikke si at du ikke VISSTE at din støtte driver barn inn i frontlinjen … foran Hamas.

  Om du viste avsky istedet for sympati … når Hamas gjemmer seg bak kvinner og barn … ville Hamas bli nødt til å slutte å misbruke sivile.

  • annakathrine Says:

   Jeg synes du ser det hele på en unyansert måte. Det gjør ikke jeg. Jeg anerkjenner at terrorister fra Gaza er et problem, og jeg støtter ikke de som driver med det. Men den største terrorstaten her er Israel. Lederne er konservative gammeldagse og sionistiske, og bruker en øye for øye- mentalitet som er helt forkastelig. Man drev med det på Moses sin tid også, og man skulle virkelig tro at man hadde kommet litt lenger i vår tid.

   • nei til terror Says:

    «Jeg anerkjenner at terrorister fra Gaza er et problem, og jeg støtter ikke de som driver med det.»

    Ser du ikke selv hvor selvmotsigende denne uttalelsen din er?

    Du støtter Hamas! Hamas er ansvarlig for terroren i Gaza. Selv det faktum at mange flere Gaza-arabere har flyktet etter at Hamas overtok, greier ikke du å sette i forbindelse med Hamas!

    Sannheten lar seg ikke fatte ved flertallsvedtak. Om politikk skal ha mulighet til å lykkes, er aller første bud at man har en realistisk og tilnærmet korrekt virkelighetsforståelse. Du må ha latt deg manipulere til tilnærmet amøbe-nivå … har du kuttet ut all selvstendig og alminnelig logikk og enkel resonnering?

    Du støtter den såkalte Freedom Flotilla-aksjonen som sendte «nødhjelp» til Gaza … selv om du vet at Gaza har en levestandard på linje med Egypt og Bulgaria.

    Dette er helt sant! Dette lar seg enkelt sjekke via internett!

    Du bidrar til å politisere humanitær hjelp og nødhjelp. Du bidrar til å stjele mat ut av munnen på sultne barn i Sudan og Somalia. Du krenker alle som lider nød, ved at du bidrar til at verdens felles bistandmidler misbrukes til støtte for terrorister på Gaza.

    Men du foretrekker å adlyde en leder/guru som belønner deg med en eller annen god følelse, kanskje lurer deg til å tro at du hjelper barn.

    Du bidrar til at flere barn skal bli traumatiserte og kanskje dø i unødige voldshandlinger.

    Det er sant at Israel er konservative, de viser respekt for menneskeliv. Israel bygger bomberom til alle, uavhengig av den enkeltes opprinnelse og tro. Israel investerer i varslingssystemer som redder menneskeliv. Jeg støtter den delen av menneskeheten som investerer i å beskytte barn. Barna er vår framtid, og den eneste varige investeringen noen av oss kan gjøre.

    Det er vel verdt å slåss for at barn skal ha beskyttelse og trygghet mot å bli misburkt som terror-våpen. En dag vil du også se sannheten. Sannheten seirer til slutt. Alltid!

   • annakathrine Says:

    Makan til innlegg med stråmannsargument, har jeg faktisk aldri sett! Ettersom du ikke leser det jeg faktisk skriver, men tillegger meg en røys med meninger som jeg ikke har, så er det fåfangt å fortsette dialog med deg. I tillegg så evner du overhodet ikke å se at en sak har minst to sider. Trist i grunnen, og spesielt for din egen del. Ved å se verden så sort-hvit, så går du glipp av en rekke viktige nyanser.

 10. nei til terror Says:

  Jeg kan huske et videoklipp fra noen år tilbake, IDF holder en tenåring foran seg på ett kjøretøy.

  Hvordan oppsto situasjonen?

  Jo barnet sprang mot kjøretøyet med IDF soldater, de grabbet han og brukte han som skjold.

  Det var tydelig at guttungen var livredd. Hvorfor er han livredd sine egne?

  Fordi han vet at IDF er trent på å unngå å drepe sivile.

  Og han vet jo selvfølgelig at Hamas ikke har respekt for hans lille liv. Hadde de hatt det, hadde de ikke sent han mot væpnede soldater.

 11. nei til terror Says:

  Du ser det selv med dine egne øyne på nettopp dette klippet.

  Guttungen er ikke reddere enn at han greide å løpe mot det israelse kjøretøyet, han er redd da også, men han rister ikke i dødsangst for IDF.

  Når han blir holdt som skjold MOT Hamas, setter dødsangsten inn, du ser det tydelig, han rister og skaker og skjelver, han ville ikke vært i stand til å løpe engang !

  Hvorfor forstår du ikke betydningen av det du ser? Du har kanskje aldri opplevd dødsangst selv, eller vært vitne til andres dødsangst.

  Du lar noen tolke for deg, du lar de oversette dette klippet til å være israelsk grusomhet. Men dette er en glipp, IDF returnerer for en gangs skyld terroren … og demonstrerer grusomheten Hamas utsetter barn for. Forøvrig ble barnet sluppet fri. Men han har kanskje skader for livet, om han ikke har fått behandling.

  Du belønner de som oppdrar unger til å løpe mot bevæpnede soldater.

  Du bidrar til at flere barn blir tvunget inn i situasjoner der de opplever dødsangst.

  Du er attpåtil stolt av det! Forsvarer dine synspunkter.

  Jeg skulle ønske du kunne være litt mer menneskelig og ta litt mer hensyn til barna du later som du kjemper for!

 12. nei til terror Says:

  Rett og galt er sort hvitt!

  Jeg skriver ikke dette for å få deg til å skifte mening, det tror jeg er fånyttes.

  Men jeg ber deg om å skifte fokus!

  Se på resultatene av ditt engasjement, se hvem som tjener på at du fortsetter å forfekte en ensidig støtte til Hamas.

 13. nei til terror Says:

  Selv Abbas støtter blokaden !

  Du og dine likesinnede vet bedre enn Fatahs president på Vestbredden … hvilke tiltak som kan fremme fred og bygge framtiden … både på Vestbredden og på Gaza…

  Som tidligere nevnt, din støtte bidrar til at flere Gaza-arabiske barn vil bli utsatt for terror og traumer, kanskje voldelig død, helt unødvendig !!

  Les artikkelen på Dagbladet.

 14. skyggen Says:

  Uansett hvor folkevalgt Hamas måtte være, rettferdiggjør ikke det å la tusenvis av raketter falle ned på israelsk sivilbefolkning. Det er nemlig terror.

  Ingen burde tvile på at både palistinaarabere og jøder er ofre for terroren fra Hamas. Men når noen media også mer eller mindre fremstiller Hamasterrorister som ofre eller frihetsforkjempere, svikter de demokratiske verdier.

  Når kun Israel og ikke islam ikke nevnes som kilde til hat, legges all skyld på Israel. En slik fremstilling av konflikten synes jeg virker ensidig. Da hjelper det ikke å henvise til hvem man mener har størst ansvar i konflikten, når første fremstilling allerede er ensidig. Derfor har media et etisk ansvar for ikke å være et propagandaredskap for terrorisme, blindt religiøs meningsdiktatur og antisemittisme.

 15. Morten Says:

  Det er enkelt og tjene penger på adsense. Den som VIL kan. Ved og følge disse enkle stegene kan du tjene opptil 5000NOK i uken.

  Den måte jeg skal beskrive er bruk av google adsense via blogger. Ved og besøke siden blogger.com opprette ny konto, for så og legge ut innhold DU intereiserer deg for vil du gradvis få flere og flere interisserte som liker siden din, som vil forsette og besøke siden din. Ved og trykke på «Tjen penger» (etter du har oppretettet en blogg) kan du sette opp en google adsense konto, det tar rundt 5 minutter. Det adsense kontoen gjør er og automatisk sette opp reklame fra google. Når dine besøkende trykker på reklamen tjener du penger på dem fra Google. Google betaler deg for at du reklamerer for dem. Dette settes opp automatisk og du kan gjøre det kjappt.

  Ved og vise dedikasjon til bloggen din og opptatere mye vil folk finne din side via google søkemotor. Teksten du skriver ut på siden vil komme opp i google. Se for deg at du søker etter noe på google, når du har gjort det finner du fram mange sider. Når din side er attraktiv vil din side komme høyt oppe i google sin søkemotor og din side vil bli trykket på.

  Vis du har et tema eller noe du brenner for og noe du liker og jobbe med, og liker og publisere det vil andre automatisk følge etter.

  Hvordan starte en webside?
  Det er enkelt. Du følger disse enkle beskrivelsene og du vil ha en webside oppe å gå innen en dag. Det kommer såklart an på hvor omfattende …
  (Mer pA nettsiden vAr)

  Hvordan starte en webside?
  Det er enkelt. Du følger disse enkle beskrivelsene og du vil ha en webside oppe å gå innen en dag. Det kommer såklart an på hvor omfattende …
  (Mer pA nettsiden vAr)

  Hva kan DU ?
  Har du noen gang tenk godt etter, hva du egentlig kan? Gjør det. Det du vil finne ut er ganske stort.
  Vi blir hele tiden påvirket av media, radio, tv, venner, kjennte, familie. Alle som har prøvd noe nytt, som du selv ikke har prøvd forteller alltid deres menning om tingen og sa gjør du deg automatisk en FORmening om den saken, og på den måten «vet» du allrede uten å ha prøvd hva som vil skje.

  Klikk her for og lese resten: Start og tjen penger idag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: