Muslimhets vekket reaksjoner


Vidar Kleppe fra Demokratene.


Da SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge) hadde samling på Festplassen i Bergen lørdag, stilte det ikke opp så mange tilhengere av Tumyr og Kleppe. Derimot kom det flere hundre mennesker som taktfast ropte antirasistiske slagord.

Selv hevder SIAN at de kun bedriver islamkritikk, og at de ikke har noe imot muslimer. De som var til stede, kunne dog med egne ører høre hvordan de såkalte islamkritikerne sto fra scenen eller ute på Festplassen og lirte av seg muslimhets. De kom med generaliseringen som:

* Muslimer har ikke lov til å tenke selvstendige tanker.
* Muslimer får dødsstraff hvis de skifter religion.
* Muslimer holder på å ta over Norge.
* Muslimer er notoriske kvinnemishandlere.
* Muslimer har bragt mer vold til Norge.

Gammel som ung deltok i den antirasistiske demonstrasjonen.

Dødsstraff
Det medfører riktighet at enkelte land praktiserer dødsstraff for frafall fra islam. Det er da også derfor en del muslimer får politisk asyl i Norge, hvor vi har religionsfrihet. De muslimene som kommer til Norge, er for det meste moderne i sin tekning. Det viste seg også da Arne Tumyr satte frem en del ville påstander, men ikke vekket annet enn masse latter fra muslimer som hørte ham.

Gibriel Sirr (helt t.v.) er oppgitt over norsk hverdagsrasisme.

Gibriel Sarr, norskafrikaner som er medlem i SOS Rasisme, ble helt oppgitt da han sto og snakket med en dame fra SIAN, som til forveksling så veldig lik Eli Hagen ut. Hun predikerte ivrig for at alle hans likemenn burde være flinkere til å integrere seg. Da han prøvde å svare, så fikk han ikke skikkelig til orde. Han gikk derfor gladelig med på å svare på noen spørsmål uten at hun hørte på.
– Vet du om noen imamer i Norge som beordrer dødsstraff hvis noen i deres menigheter skifter religion?
– Nei! Jeg har bodd i Norge i 22 år, og jeg har aldri hørt om noe sånt, det skjer rett og slett ikke! En av mine beste venner konverterte nettopp til kristendom, og han er sprell levende. Ingen har tenkt å ta ham av dage, og jeg er fremdeles god venn med ham.

Oppgitt over fordommer
Gibriel fortalte videre at han var oppgitt over den del nordmenn og deres fordomsfulle holdninger:
– Etter at jeg har bodd i Norge i 22 år, og har vært gift med en norsk dame i 20 år, får jeg fremdeles beskjed om å integrere meg bedre. Jeg har fått flere barn med min norske kone, og deltar i det norske samfunnsliv som nordmenn flest. Jeg blir oppgitt. Jeg har studert masse, og liker ikke å bli tatt for å være dum. Jeg blir beskyldt for å komme hit bare for å leve det gode liv. Hvordan presterer nordmenn som har reist rundt i verden i over tusen år for å oppleve det gode liv å si noe sånt? Er det bare nordmenn som skal ha den retten?

Denne karen visste ikke bedre, og gikk bort til SIAN-representantene for å gi dem antirasistisk demonstrasjonsparole.

Nervøs stemning
På et tidspunkt, var det en lettere nervøs stemning. Innsatsleder i politiet, Bård Norheim, informerte om at SOS Rasisme egentlig ikke hade lov til å demonstrere, og demonstrantene ville få beslaglagt megafonene sine om de ikke sluttet å bruke dem.

Politiet fryktet bråk.


En av de fremmøtte spurte om demonstrantene kunne få stå noen meter fra scenen med ryggen til, om de ikke ga en eneste lyd fra seg. Norheim avslo dette, og begrunnet det med at SIAN med sitt lovlige arrangement måtte beskyttes. De fremmøtte som ønsket å høre SIAN sitt budskap, måtte nemlig få lov til dette.

Demonstranten repliserte at hun synes politiets beskyttelsesiver var heller tvilsom. Hun lurte på hvorfor de aldri hadde kommet på strippedemonstrasjonene i Bergen og beskyttet Front Mot Salg Av Kropp (FMSAK) mot diverse truende og ekle personer. Hun kunne vise til at hun hadde vært på mange demonstrasjoner i sitt liv, og aldri fått beskyttelse når hun trengte det.

Arne Tumyr i diskusjon med muslimen Brorwa Haula.

Da Tumyr påsto at muslimene hadde bragt mer vold til Norge, spurte Haula tilbake hvor mye vold Vesten hadde bragt til blant annet Afghanistan. Tumyr måtte innrømme at litt vel mange sivilie liv hadde gått tapt der på grunn av allierte.

Markeringen til SIAN er brudd på rasismeparagrafen. Ytringsfrihet er lov så lenge det ikke krenker nasjonalitet eller religion. Dette er brudd på norsk lov, sier leder Sara Marie Skaug Bjørkly i Bergen SOS Rasisme.

Reklame

3 kommentar to “Muslimhets vekket reaksjoner”

  1. geir44 Says:

    Herre jemini, hvor mange asylsøkere klarer dere å hoste opp til å trakkasere gode nordmenn. Kanskje jeg møter opp neste gang og gir dere en rett høyre.

    Drittsekker

  2. John W. Says:

    Det altså så rørende naivt?! ALT asylsøkere gjør forsvares bak traumer, krigslidelser, kulturforskjeller m.m. Jeg gir f»¤n i den bakenforliggende årsak til at min datter eller sømm blir forurlepet på det groveste av mennesker med et primitivt syn på konfliktløsning. Når mine barn lider pga asylsøkere som har et annet syn på bruk av vold eller kvinnesyn er begeret fullt. Det beste rød/grønne gjør er å kjøre på med innvandring UTEN å integrere de skikkelig, dvs ta inn fler enn myndighetene klarer å integrere til norskt/vestelig levesett. Da vil pendelen snu som den ALLTID gjør i ALLE sammenheng før eller siden, men jeg er redd det kan bli like ekstremt som det har vært FØR pendelen snudde. DET vil ikke bli et vakkert syn, ei heller være i tråd med «gjennomsnittsnordmannens» verdier. Det er en mannsalder hvor ekstreme tilstander fikk råde, vi må huske at den generasjonen er utdøende og førstehåndskjennskap går i graven. I flere land Frankrike, Tyskland, Sverige og Norge er det både offentlige negative uttalelser, internering og masseutsendelse av folkegrupper. Og dette er bare STARTEN på motsetningene….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: